Više detalja na PLANMECA stranicama.

PLANMECA – BOLJA BRIGA KROZ INOVACIJE

Planmeca je globalni lider u mnogim područjima zdravstvene tehnologije, s proizvodima distribuiranim u više od 120 zemalja širom svijeta. Planmeca asortiman obuhvaća digitalne zubne jedinice svjetske klase, 2D i 3D imaging uređaje i sveobuhvatna CAD / CAM i softverska rješenja. Sa sjedištem u Helsinkiju, Finska, Planmeca je najveća privatna tvrtka u području stomatološke opreme i nadređena tvrtka Planmeca Grupe. Ukupni promet grupe u 2016. godini iznosio je 730 milijuna eura, a zapošljava gotovo 2.700 ljudi širom svijeta.

OD VIZIJE DO IZVRSNOSTI

Uvijek jedan korak naprijed

Planmeca je snažno opredjeljenje na istraživanje i razvoj, bliska suradnja sa zdravstvenim stručnjacima i vodećim sveučilištima stoje iza uspješnih inovacija. Neusporedivo znanstveno znanje i temeljito razumijevanje kliničkih tijeka rada su vitalni dijelovi razvoja Planmeca proizvoda.

Finska kvaliteta

Planmeca uređaji, rendgenski sustavi i softverska rješenja su projektirani i proizvedeni u Helsinkiju, Finska. Tijekom izrade koristi se najnovija tehnologija i najbolji materijali, Planmeca proizvodi izrađeni su ručno i prilagođeni specifikacijama svakog kupca.

Važnost dizajna

Planmecin cilj je stvoriti funkcionalne, izdržljive i lijepo dizajnirane proizvode koji će izdržati test vremena. Četiri principa Planmeca dizajna uključuju: ergonomski tijek rada za profesionalce, sigurnost pacijenta i osoblja, udobnost pacijenta i trajnu estetiku uređaja.

Predvodnik digitalne tehnologije

Planmeca imaging softveri i digitalna rješenja vodeća su u svijetu na području tehnologije digitalnog slikanja. Vrhunska kvaliteta slike, vrlo niska doza zračenja i jednostavnost korištenja najvažnije su značajke Planmeca proizvoda.

Beskompromisna kontrola steriliteta

Kontrola steriliteta i čista voda uvijek su bili bitni za dizajn i razvoj Planmeca stomatološkoh jedinica. Higijenske značajke prikazane su u Planmeca proizvodima kroz odabir materijala, dizajn i tehničke detalje.